Skip to content
ActualitatLlubiPetraSineu

SFM restableix els horaris habituals amb un augment de freqüències i trens diaris a partir d’aquest divendres, 1 de setembre

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha informat que restableix els seus horaris habituals a partir d’aquest divendres, dia 1 de setembre. Al Pla de Mallorca hi ha ubicades les estacions de Llubí (línia Palma-Sa Pobla) i Sineu i Petra a la de Palma-Manacor.

Una vegada finalitzat el servei d’estiu, el qual ha estat vigent entre el 17 de juliol i el 31 d’agost, SFM habilita els horaris que venia oferint abans del 17 de juliol i que suposen un augment de les freqüències i trens diaris respecte als programats durant aquest darrer mes i mig.

Així doncs, quant a l’horari de dia laborable, SFM programa a partir d’aquest divendres un tren cada 10 minuts en el corredor Palma-Marratxí-Inca en tots dos sentits durant les hores punta (de 6.10 h a 9.48 h i de 13.10 h a 18.08 h), i proposa una freqüència de 20 minuts per a la resta del dia.

Quant als serveis a Manacor i sa Pobla, es restableixen les freqüències cada 40 minuts en tots dos sentits en les franges horàries de major demanda, de 6.10 h a 11.39  h i de 13.50 h a 18.29 h, en el cas de Manacor; i de 5.50 h a 11.31 h i de 13.30 h a 17.51 h, en el cas de sa Pobla.

Respecte del servei de metro, es recuperen les freqüències cada 20 minuts durant tot el dia entre l’estació Intermodal i la UIB en tots dos sentits.

Pel que fa als horaris de cap de setmana, no hi ha cap variació, ja que s’ofereix el mateix servei durant tot l’any.

Back To Top