Skip to content
Actualitat

El Consell vol situar en un lloc preferent la promoció dels vins de Mallorca

La consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Pilar Amate, s’ha reunit avui, entre d’altres, amb el president de la D.O. Pla i Llevant, Toni Bennàssar, per tal “La consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Pilar Amate, s’ha reunit avui, entre d’altres, amb el president de la D.O. Pla i Llevant, Toni Bennàssar, per tal “d’establir les bases per una col·laboració conjunta encaminada a promocionar i rellançar els vins que s’elaboren a l’illa”.

Segons informen des del Consell de Mallorca, la titular d’aquest departament del Consell de Mallorca també s’ha reunit amb la presidenta del Consell regulador de Vi de la Terra Mallorca, Magdalena Mesquida, per escoltar les propostes i necessitats que li ha plantejat.

Així, la consellera ha anunciat la seva ferma intenció de fomentar el sector del vi de Mallorca en el marc de l’estratègia de desenvolupament i impuls de la marca Producte de Mallorca.

“Volem que el sector vitivinícola tengui un protagonisme especial en el nostre projecte de suport al producte local perquè comptam amb una gran varietat de vins d’una enorme qualitat i amb arrelament amb el territori“, ha assenyalat.

“Aquestes reunions són les primeres preses de contacte que ens serviran per treballar conjuntament per promocionar el vi de la terra i donar la rellevància que es mereixen als cellers de la nostra illa”, ha afirmat la consellera de Promoció Econòmica.

Finalment, ha remarcat que “en el context de promoció del producte de Mallorca el vi ocuparà un lloc preferent” i ha agraït “el treball professional que fan els nombrosos cellers que hi ha a l’illa i que tenen cura de tot el procés d’elaboració d’uns vins que compten amb un reconeixement internacional merescut”. 

Back To Top