Skip to content
ActualitatDestacatSant Joan

El Sant Joan CE presenta el seu primer equip femení i únic del Pla de Mallorca

El Sant Joan C.E. de futbol sala ha aconseguit una fita històrica amb la confecció del primer equip femení del club que aquesta temporada vinent serà l’únic federat del Pla de Mallorca.

El club feu la presentació dels diferents equips del club en un acte en què destacà l’esmentat primer equip femení que era “una Il·lusió molt gran” per a la directiva. De fet, “d’ençà que va acabar la passada temporada vam posar en marxa una gran campanya per xarxes per tal de fer realitat aquest somni”, expliquen.

En aquest sentit, afegeixen que “a dia d’avui podem dir amb gran orgull que aquest somni ja és una realitat i que el Sant Joan C.E. té representació femenina”.

Pel que fa a l’equip, és “un equip novell però amb molta il·lusió i ganes d’aprendre que ben segur que deixaran el nom del club ben alt”. Des de la directiva aprofiten la consecució d’aquest objectiu “per donar empenta a tots els clubs de futbol sala de Mallorca perquè apostin per l’esport femení”.

L’equip jugarà a la categoria regional femení i debutarà en el primer partit de lliga dissabte dia 14 d’octubre (hora per determinar) en el poliesportiu municipal de Son Juny amb el Club Social Esportiu Juan de Ávila B.

La resta d’equips que comparteixen categoria amb les santjoaneres són: C.D. Son Oliva, C.F.S. Joves d’Inca, San Roque, Fisiomedia Manacor, Sóller Futsal, Son Ferrer Atlètic i CE. Ciutat d’Inca Futsal.

UNA FAMÍLIA DE 100 MEMBRES

Enguany el Sant Joan C.E. compta amb 6 categories de futbol sala: prebenjamí, benjamí, aleví, juvenil, regional masculí i l’esmentat regional femení. Així, enguany s’ha ampliat amb tres categories: el femení, el prebenjamí i juvenil.

Tot plegat “demostra l’interès del poble per aquest esport minoritari tan apreciat” afirmen des de la directiva i ho demostra el fet que “la família del Sant Joan C.E. augmenta considerablement comptant amb aproximadament 100 membres entre jugadors, cos tècnic i directius”. En aquest sentit, afegeixen: “Sabem la difícil tasca que tenim a l’hora de “lluitar” contra un esport tan majoritari i mediàtic com és el futbol, però de la feina en surt el profit i durant aquests anys hem sembrat una llavor que ha donat el seu fruit. Durant aquests anys hem aconseguit arrelar-nos com un club referent de futbol sala en el Pla de Mallorca, fet que ens ha permès comptar amb jugadors d’altres pobles del Pla dins els nostres equips”.

La família de més de cent persones que formen el CE Sant Joan, un referent en el futbol sala al Pla de Mallorca.
Back To Top