Skip to content
ActualitatMaria de la Salut

Deu anys de glosa a Maria de la Salut

glosadors maria

Avui vespre el municipi de Maria de la salut celebra el desè aniversari de la Fira del Glosat. Una aposta pel cant improvisat que va néixer ara fa deu anys i que ja s’ha convertit en tot un referent del final d’agost.

Per celebrar aquests 10 anys la Fira del Glosat presenta un cartell de luxe. Les millors veus del món de la glosa improvisaran les seves enginyoses rimes a la plaça des Pou a partir de les 21 hores.

Una hora abans, a partir de les 20 hores, la plaça oferirà les tradicionals paradetes artesanes dels mercats estiuencs.

A més de noms rellevants de la glosa mallorquina com Mateu ‘Xurí’, Alícia Olivares, Macià Ferrer, Maribel Servera, Jaume Joan o Maria Magdalena Amengual, també hi serà present el repentista cubà Luís Paz ‘Papillo’. Sens dubte serà una nit on tot estarà organitzat per a la millor improvisació.

10 anys de glosa
Back To Top