Skip to content
DestacatLlubi

L’Ajuntament de Llubí prendrà mesures per evitar noves bregues en pròximes festes

L’Ajuntament de Llubí ha emès un comunicat davant la brega que acabà amb una persona apunyalada i el presumpte autor de l’atac detingut per la Policia Local.

Tal com ha avançat TotPla, els fets ocorregueren poc abans de les 3.00h de la matinada en la festa dels Quintos de 2004 hi hagué una brega en la qual un jove del municipi de 18 anys va treure un ganivet i va ferir a un jove d’un altre municipi causant-li ferides.

En declaracions a aquest digital, la batlessa de Llubí, Magdalena Perelló, (a la imatge destacada) condemnà els fets i anuncià una reunió de l’equip de govern.

Hores més tard, l’Ajuntament llubiner ha anunciat que “condemnem enèrgicament l’agressió que es va produir el passat dia 19 d’agost a la festa dels Quintos. Els fets ja estan en mans de les autoritats competents”. En aquest sentit, deixen clar que “rebutgem qualsevol tipus de violència, la normalització d’aquesta no es pot tolerar”.

L’Ajuntament fa una defensa dels joves: “Des de l’equip de govern tenim el ple convenciment que la majoria de la joventut de la nostra societat té un comportament totalment cívic”.

Però, davant la situació actual i la preocupació existent en el municipi i en especial entre els Quintos de 2005 que s’han d’estrenar a la festa de Son Ramis dels vinents dies 31 d’agost i 1 i 2 de setembre, fa que s’hagin de prendre mesures: “L’actuació d’algunes persones ens planteja l’estudi de noves mesures per pròxims esdeveniments”, apunten sense concretar cap de les mesures que emprendran.

Finalment destaquen “l’actuació decidida i col·laboradora dels Quintos/es 2004 enfront de les situacions viscudes durant aquest any”.

“L’Ajuntament de Llubí manifesta el compromís de continuar fent feina per aconseguir un municipi lliure d’agressions“, conclouen.

Back To Top