Skip to content
ActualitatPetra

Consternació per la mort d’un jove en accident laboral a Petra

accident Terracor

La Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (Pimem) i l’Associació de Cooperatives Agroalimentàries de Balears han expressat aquest divendres, a les xarxes socials, el seu condol per la mort del jove de 21 anys, accidentat amb un toro mecànic a l’empresa Terracor, ubicada dins el municipis de Petra i amb fortes arrels al municipi de Manacor.

Pimem, ha manifestat la seva “profunda consternació” pel succés i ha traslladat els seus “més sincers condols i suport a la seva família i amics de Terracor”. “Que trobin força i consol enmig d’aquest dolor. Descansa en pau”, han escrit des de la Federació.

De la seva banda, l’Associació de Cooperatives Agroalimentàries de Balears també ha lamentat “profundament les conseqüències de l’accident” i han expressat el seu “condol més sincer a la família i els treballadors de l’empresa”.

Cal recordar que la mort d’aquest jove de 21 anys en un accident amb un toro mecànic es va produir dijous a les 14.45 hores, a Terracor, a les naus existents just al costat de la carretera Palma-Manacor, a la zona des Caparó.

Des del Centre Coordinador d’Urgències Mèdiques (CCUM), en detectar la situació de gravetat del jove, que estava en parada cardiorespiratòria després de patir un traumatisme cranial pel cop, van donar indicacions perquè es practiquessin al ferit maniobres immediates. Alhora, es van activar diversos recursos, traslladant-se al lloc una ambulància medicalitzada, un vehicle delta, Policia Local i Bombers.

A l’arribada de l’ambulància, els sanitaris van confirmar el traumatisme cranioencefàlic greu i van iniciar les corresponents maniobres sense èxit. Fins al lloc es van desplaçar també psicòlegs per ajudar la família i els treballadors.

Back To Top