Skip to content
ActualitatPorreres

Comencen les tasques per a asfaltar el tram de la ronda de Porreres que aixecà queixes veïnals

Han començat les tasques per a asfaltar un tram de la ronda d’Alcassor de Porreres on es varen dur a terme les obres de separació de les canonades de pluvials i residuals.

Cal recordar que aquesta via quedà sense asfaltar i aquest fet aixecà queixes veïnals com va publicar aquest digital a causa de les molèsties que ocasiona sobretot durant aquests mesos d’estiu la pols que aixequen els vehicles que hi circulen.

Amb les eleccions i el canvi al capdavant del govern del Consell de Mallorca la finalització, és a dir, les tasques d’asfaltar quedaren sense executar i el tràmit s’anà endarrerint fins que els veïnats aixecaren la veu. La batlessa de Porreres, Xisca Mora, també explicà que “el mes de maig, quan varen acabar els hi vàrem enviar una memòria del que costaria asfaltar demanant que accelerassin els tràmits”.

Avui Mora ha informat que “ens hem mogut i he xerrat amb el Consell perquè facin passes i acabin d’asfaltar i hem aconseguit que ara acabin un tram”. En aquest sentit, explica que “entre avui -per dijous- i demà asfaltaran des de la rotonda dels Donants de Sang, a l’arribada des de Campos, i fins a la cruïlla de l’escoleta municipal sa Sitra al carrer Pare Francesc Molina. El tram que quedarà el faran al mes de setembre perquè ara per ara i en el mes d’agost no hi ha mitjans per acabar-ho tot i, de fet, vull agrair la bona predisposició de l’empresa Melchor Mascaró a l’hora de fer un esforç i entendre la urgència d’aquesta intervenció”. Ha afegit que “seguirem insistint perquè ho acabin d’asfaltar tan aviat com sigui possible”.

Cal recordar que les obres han consistit en la separació de les aigües pluvials de les residuals i canviar les canonades de recollida de pluvials perquè les que hi havia no tenien capacitat per recollir tota l’aigua de la pluja. La renovació de la xarxa de sanejament de la Ronda Alcassor fou finançada per l’Ajuntament de Porreres amb una aportació d’aproximadament 219.000€ i subvenció de 170.000€ del Consell de Mallorca. Asfaltar el vial té un cost de 70.000€.

Back To Top