Skip to content
ActualitatPorreres

Tomeu Garí, regidor de MÉS per Porreres, es recupera favorablement d’un aparatós accident de cotxe

El regidor de MÉS per Porreres i historiador, Tomeu Garí, es recupera favorablement a l’Hospital de Llevant (Portocristo) de les ferides que va patir ahir dimarts sobre les 20.00h en un més que aparatós accident de cotxe ocorregut entre el cementiri de Porreres i Son Mas.

L’accident va ocórrer quan un vehicle que anava en direcció a Montuïri envaí el carril contrari i xocà frontalment amb el Citroën Xsara de Garí que, tot i l’aparatositat de la topada, va poder sortir del vehicle.

Garí, que viatjava tot sol, tornava del seu lloc de feina a l’aeroport de Son Santjoan. Un altre vehicle que circulava davant el del regidor va poder esquivar el cotxe que envaí el carril. Garí va intentar evitar-ho, però no hi va ser a temps. Aquest intent va fer que la pitjor part de l’impacte fos al costat del copilot.

Garí fou conduït en ambulància fins a l’Hospital de Llevant on es recupera de les ferides i roman en observació. Així mateix, la Guàrdia Civil es feu càrrec de la investigació i realitzà el test d’alcoholèmia al conductor del vehicle que provocà l’accident i, segons ha pogut saber aquest digital, donà positiu. Abandonà el lloc de l’accident pel seu propi peu.

Garí conduia el Citroën Xsara de la imatge.
Back To Top