Skip to content
DestacatLlubi

Millora i il·luminació de tot el camí de Llubí fins a l’ermita i l’estació

L’Ajuntament de Llubí durà a terme un projecte de millora del ferm i il·luminació de tot el camí de l’Estació partint des del carrer Ample en una extensió de 1.600 metres passant per l’ermita.

El projecte té un cost de 200.000 € i compta amb una subvenció del 90% del Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics (CBAT). El 10% restant serà aportat per l’Ajuntament de Llubí.

La batlessa de Llubí, Magdalena Perelló, explica que aquest projecte entra dins el projecte global de millora dels camins de fora vila, però “té una importància especial, ja que uneix el nucli urbà de Llubí amb l’estació de tren, i per això és molt utilitzat pels ciutadans i a més ara no disposa de cap classe d’il·luminació”.

Sortida des de l’estació.

En aquest sentit, a banda de la millora del ferm, tendrà especial importància la col·locació de noves lluminàries que seran autònomes i funcionaran amb energia solar LED i es col·locaran aproximadament cada 30 metres de recorregut per tal d’aconseguir una il·luminació homogènia. D’aquesta manera, es col·locaran a voltant de 50 lluminàries.

“Aquesta Il·luminació és necessària per garantir la seguretat dels usuaris que es desplacen a l’ermita o a l’estació de tren o s’hi passegen els horabaixes i de nit a fer alguna altra activitat lúdica o saludable com ara córrer, caminar, anar amb bicicleta…”, explica Perelló.

Pel que fa a la millora del camí es farà la neteja i esbrossat de les voreres, es prepararà per a la instal·lació de les lluminàries i es col·locarà una nova capa d’asfalt. El termini d’execució del projecte un cop comencin les obres és de vuit setmanes.

Back To Top