Skip to content
ActualitatSencelles

MÉS-Esquerra Unida aconsegueix que l’Ajuntament de Sencelles subvencioni l’escola d’estiu

Joan Miquel Chacón

L’Ajuntament de Sencelles assumirà el cost de la subvenció que havien de rebre les famílies amb infants de l’escola d’estiu i que l’equip de govern no va demanar. Així ho acordà ahir el ple municipal del municipi a petició de MÉS-Esquerra Unida.

Fa uns dies el portaveu de MÉS-Esquerra Unida de Sencelles, Joan Miquel Chacón, criticava l’equip de govern municipal (PI-PSOE-Volem) per haver deixat perdre la subvenció de la Conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern. Chacón assenyala que “celebram que hagi imperat el sentit comú i la solidaritat que demandàvem per tal de compensar econòmicament les famílies sencelleres davant una mala gestió per part de l’equip de Govern”.

Així mateix, pel portaveu de MÉS-Esquerra Unida, ha dit que “les polítiques de cures que ajuden a la conciliació laboral i familiar són fonamentals, però requereixen un compromís ferm per part del govern municipal, i amb aquest acord de ple, allò que cercàvem és compensar a les famílies sencelleres que han estat perjudicades per la incompetència de l’equip de govern en la seva mala gestió”.

Recordem que el batle de Sencelles, Joan Carles Verd, va admetre que els serveis tècnics de la Sala no havien sol·licitat la subvenció que els polítics sí que havien donat ordre de demanar.

És per això que Chacón, únic regidor de la formació, ha presentat una moció al ple tot dient que “no podem permetre que l’equip de Govern deixi perdre subvencions i llavors no vulgui assumir els seus errors i compensar a les famílies sencelleres que han de pagar molts de doblers i fer grans esforços per arribar a final de mes”.

Finalment, l’acord aprovat pel ple assenyala que l’Ajuntament “compensarà econòmicament i de forma proporcional d’acord amb la subvenció, de la Conselleria d’Afers Socials I Esports del Govern de les Illes Balears, a les famílies que han fet ús del Servei de l’Escola d’Estiu sense la bonificació de la subvenció”.

Back To Top