Skip to content
ActualitatAlgaida

La revista Es Saig d’Algaida arriba al seu número 500

Es Saig

Aquest mes de juliol la revista local d’Algaida, Es Saig ha sortit al carrer amb un número especial. Ha arribat a l’edició número 500. La revista va néixer el desembre de 1980 com el butlletí de la delegació de l’Obra Cultural Balear de la vila. Ara, 42 anys després com diuen al número 500 s’ha arribat a aquesta xifra “amb tota la modèstia del món, però també amb orgull i satisfacció”.

El número 500 ha arribat tot coincidint amb les festes de Sant Jaume del poble. A més també ha coincidit amb els actes de celebració dels 50 anys de la recuperació dels Cossiers. És per aquest motiu que Es Saig ha sortit al carrer amb la publicació d’un monogràfic sobre aquesta dansa algaidina. La publicació que signen els historiadors Gabriel Mayol i Joan Socies duu per títol Els Cossiers fora de la festa. El cas de Cal Dimoni.

A més del monogràfic els responsables de la publicació algaidina han previst una exposició amb les portades de la revista. Es podrà visitar al corral de la Rectoria entre els dies 21 i 26 de juliol.

Pel divendres dia 21 a les 19.30 h hi ha prevista una xerrada del matemàtic Pere Estelrich Massutí amb el títol de 500: molt més que un número. Serà al corral de la Rectoria.

Back To Top