Skip to content
ActualitatMontuïri

Inversió de 218.000€ per asfaltar deu carrers i camins de Montuïri

Aquests dies es duen a terme tasques de millora del ferm de cinc carrers i cinc camins de fora vila de Montuïri. Concretament, s’asfalten de bell nou els carrers de Palma, d’en Vanrell, des Pujol, Sant Antoni, Costa i Llobera. Pel que fa als camins, la millora arriba al de Son Pastor, Son Miró, Sa Torre, Son Barceló i Na Repic.

La batlessa de Montuïri, Paula Amengual, explica que “és un projecte que ens trobàrem enllestit i adjudicat del passat mandat i aquests dies han començat les tasques que tenen un termini d’execució d’un mes i ens anirà bé perquè per les festes estarà tot acabat i no haurem tengut les tasques de millora en marxa tot l’estiu”.

El projecte de millora de pavimentació urbana i camins de fora vila suposa una inversió total de 218.000€ i és finançat al cent per cent pel Pla Especial d’Obres i Serveis del Consell de Mallorca.

Amengual explica que aquesta és una primera intervenció en els carrers i camins públics. “La intenció és anar-nos adherint a les diferents línies de subvencions que puguin sorgir a administracions supramunicipals que ens permetin anar millorant i mantenint les infraestructures del poble”. En aquest sentit, apunta que “els carrers i camins seran una de les prioritats i és un aspecte que tenim pendent i, de fet, són de les coses més demandades per la ciutadania. A més, hem de tenir present que les darreres tempestes varen afectar molts camins i tenim moltes sol·licituds de veïnats i veïnades no només per llevar herbes sinó per arreglar-los i sobretot llevar clots que són al final una de les coses que més molesten”.

Back To Top