Skip to content
ActualitatPetra

Salvador Femenias: “Les Festes de Santa Praxedis ens desperten l’orgull de poble”

Salvador Femenias viurà enguany la setena festa de Santa Praxedis com a batle de Petra i ho farà “amb la mateixa o més il·lusió que sempre” perquè, precisament, les festes populars són això “activitats lúdiques, culturals i tradicionals que ens omplen d’alegria i encara que sigui per uns instants ens transporten a un estat de goig i felicitat”, afirma.

Destaca els actes com ara les clovelles, les sortides del dimoni, les revetlles i la resta d’activitats lúdiques i festives. Però explica que tot plegat serveix per “recordar bons moments com ara l’estada amb els amics, amb els familiars, participar en les activitats, riure, ballar, córrer i honrar la nostra patrona”. “Tot plegat són moments que ens uneixen, ens fan arrelar a la nostra cultura i ens desperten l’orgull de poble”.

El batle fa una crida perquè les Festes de Sant Pràxedis siguin “autèntiques, netes i respectuoses amb tothom i per a tothom i sobretot, siguin lliures d’agressions de qualsevol tipus”.

Femenias fa una crida a la participació ciutadana i fa una convidada “a la bona gent que ens vulgui visitar en algun moment o a participar en algun dels actes de l’extens programa de festes”.

És una programació ben variada que inclou actes i activitats ben variades i per a totes les edats.

Back To Top