Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

La Mobofest presenta el seu vídeo promocional amb el 80 % de les entrades venudes

Com ja és habitual, cada estiu arriba el vídeo promocional del festival Mobofest. Enguany no ha estat diferent i el certamen presenta el vídeo sota el lema “T’ha d’agradar”. Totes les escenes pivotes sota aquest lema, tenint en compte que la Mobo no és un festival de masses ni massificat, és un esdeveniment que cuida les experiències dels seus assistents al detall sempre unit a la música independent de les Illes. Per això, “t’ha d’agradar”.

El Mobofest encara la que serà la seva sisena edició, amb un cartell amb 22 artistes d’alt nivell i a punt per estrenar-se a una nova ubicació, a Porreres, on la música tendrà lloc a dos indrets diferents: al Santuari de Monti-Sion, el dijous, i al Parc de n’Hereveta, divendres i dissabte.

Alhora, el festival també vol informar que el 80% de les entrades ja estan venudues.

Back To Top