Skip to content
ActualitatCulturaVilafranca

El cartell de la FIET de Vilafranca guardonat al Festival Internacional IlustroFest

cartell fiet

Nou guardó per la Fira de Teatre Infantil i Juvenil (FIET) de Vilafranca de Bonany. En aquesta ocasió ha estat un reconeixement internacional per a la il·lustradora Maribel Castells i el cartell que va fer per a la darrera edició de la FIET, la del 2022.

D’aquesta manera el premi de Castells s’afegeix al que la proposta cultural vilafranquera, impulsada per Sa Xerxa de Teatre, va obtenir l’any passat. El Ministerio de Cultura y Deporte li atorgà el Premio Nacional de Artes Escénicas para la Infancia y la Juventud 2022.

Castells que tot justa acaba d’arribar de Belgrad, ciutat on s’ha celebrat el Festival IlustroFest ha assenyalat a les seves xarxes socials que “que hagin triat el projecte de FIET com a guanyador em fa molt contenta també per Sa Xerxa de Teatre, una institució sense ànim de lucre que fa un treball magnífic promovent l’oferta teatral per infants, joves i famílies arreu de les Illes Balears, i per la visibilitat que aquest guardó els hi dona a Europa. Tot plegat és un enorme reconeixement a la meva feina que me fa sentir superagraïda”.

fiet 22

L’obra de Castells ha obtingut el primer premi a IlustroFest 2023 en la categoria de Projectes Socialment Responsables. Però també ha estat finalista a l’exposició en tres de les cinc categories, i una de les meves il·lustracions s’ha imprès com a portada del catàleg del festival.

Ara, l’edició de la FIET d’aquest any 2023 ja encalenteix motors. Serà el pròxim mes d’octubre, del 19 al 22. I com sempre aquesta mostra requereix el suport de totes les persones de la comarca per a fer possible continuar il·lusionant els infants.

Back To Top