Skip to content
ActualitatLloret de Vistalegre

Un incendi crema un sementer de Son Joan Arnau i provoca talls de corrent a Lloret

son Joan Arnau incendi

Aquest matí la caiguda d’un fil de corrent sembla que ha provocat un incendi dins un sementer sense segar de la possessió lloritana de Son Joan Arnau.

El foc sembla haver començat després que hagi caigut un fil de corrent que a la vegada ha deixat bona part del nucli de Lloret sense llum. Segons ha explicat el batle de Lloret, Sebastià Amengual, la ràpida intervenció dels Bombers de Mallorca i de Protecció Civil ha impedit que el foc agafàs més força en una zona de sementers sense segar i amb la proximitat d’una zona boscosa.

Amengual també ha assenyalat que “la sort ha estat que el vent empenyia el foc cap a la paret i allà s’ha pogut aturar. D’haver bufat a l’inrevés ens hauria pogut complicar i molt l’extinció de l’incendi” ha assegurat Amengual.

Ara es treballa en el restabliment del corrent elèctric al nucli de Lloret de Vistalegre.

Back To Top