Skip to content
ActualitatAlgaidaDestacat

Algaida tendrà un nou parc verd fora del nucli urbà

Deixalleria Algaida

L’Ajuntament d’Algaida ha comprat un solar de 9.300 metres quadrats de sòl rústic per tal de construir-hi un nou parc verd i, d’aquesta manera, contribuir a millorar la gestió i l’eficiència en la recollida de residus i poder continuar millorant el reciclatge al municipi.

El cost del solar ha estat de 50.461,74 € i està ubicat a la sortida del municipi en direcció a Pina.

A hores d’ara, l’Ajuntament d’Algaida ja compta amb el pertinent informe d’impacte ambiental per tal de poder iniciar la modificació de les normes subsidiàries i destinar aquests terrenys a infraestructures i equipaments de recollida municipal de residus.

La batlessa d’Algaida, Margalida Fullana, explica que la compra d’aquest solar “és la primera passa d’una necessitat com és la construcció d’un parc verd o deixalleria que estigui adaptat a les necessitats actuals del terme municipal per tal de contribuir a millorar la gestió i l’eficiència en la recollida de residus i poder seguir millorant el reciclatge al nostre municipi”.

Back To Top