Skip to content
ActualitatLlubiMontuïriPolitica

Les batlesses de Llubí i Montuïri deleguen les àrees de govern

govern Montuiri
Regidors de l'equip de govern MÉS-PSIB.

A poc a poc tots els municipis van fent els seus tràmits per arrencar el nou mandat. Ara ha estat el torn de Llubí i Montuïri que han fet oficials les delegacions de les competències de les àrees de govern als regidors.

A Llubí, la batlessa Magdalena Perelló serà l’encarregada d’Hisenda, Recursos humans, Formació i Urbanisme. La tinent de batlessa Antònia Maria Perelló durà la gestió de Fires, Festes, Joventut, Participació i Habitatge. Educació, Cultura i Igualtat és per a Francesca Bauzà. Miquel Guardiola s’ocupa de Benestar Social. Joana Aina Reus gestionarà els departaments d’Economia, Comerç, Agricultura, Turisme i Medi Ambient. Finalment, Toni Alomar serà qui durà Esports i Manteniment.

pacte llubí
Antònia Maria Perelló i Magdalena Perelló de Llubí.

A Montuïri, Paula Maria Amengual, la batlessa es queda els departaments de Patrimoni, Joventut, Món Rural, Recursos Humans, Serveis Generals i Seguretat. El tinent de batlessa, Toni Miralles s’ocuparà d’Educació, Promoció Econòmica, Fires i Mercats, Festes i Esports, Comunicació, Modernització i Manteniment (brigada). Joan Jaume Roca estarà al capdavant d’Urbanisme, Obres i compartirà amb Miralles Festes i Esports. Per a Maria Mayol s’han reservat les àrees d’Igualtat, Serveis Socials, Gent Gran i Salut. Maria Francisca Pocoví té a càrrec seu Cultura i Participació Ciutadana. Finalment Maria Portell durà Hisenda, Pressuposts, Medi Ambient i Residus.

Back To Top