Skip to content
ActualitatAlgaidaCultura

Assaig obert dels Cossiers d’Algaida

cossiers algaida

Molt han canviat les coses del juliol de 1973 al del 2023. I és que fa 50 anys, a Algaida, un grup de joves feia mans i mànigues per recuperar i tornar a treure a rotle els Cossiers. Ara, amb la colla i la festa més que consolidada, els dansaires algaidins preparen les festes amb assajos oberts a tots els veïns.

Segons han fet saber a les xarxes socials abans del propvinent dia 24, revetla de Sant Jaume, hi ha prevists diferents assajos a les 20.30 h a la placeta de l’Església.

A més d’això l’agrupació de Cossiers treballa per a realitzar diferents actes per a celebrar els 50 anys dels Cossiers. Una celebració que ja s’inicià per Sant Honorat amb la celebració d’una taula redona. Al llarg de les festes de Sant Jaume s’ha previst l’estrena d’un documental dedicat als Cossiers d’Algaida.

Back To Top