Skip to content
ActualitatDestacatMaria de la Salut

Inundada tota l’escola de Maria per la rompuda d’una canonada

Desastre. Amb aquesta paraula el batle de Maria de Salut, Jaume Ferriol, comunicava la rompuda d’una canonada de l’escola pública del poble. Els fets ocorregueren aquest cap de setmana. Això ha fet que fins avui dilluns no s’ha descobert el “desastre”.

Sòtils caiguts, mobiliari fet malbé, parets amarades, equips informàtics banyats… En aquest moment la brigada municipal i mestres encara treballen per eliminar tota l’aigua que ha inundat els dos pisos soterrats, -1 i -2. Jaume Ferriol assenyala que de moment encara no hem pogut calcular el cost dels desperfectes, però sí que ja hem telefonat a la Conselleria d’Educació, ja que creiem que el cost d’aquests desperfectes pot ser elevat.

Els dies que venen es mirarà de fer un inventari i un informe tècnic de tot allò que s’ha fet malbé i mirar d’arreglar els sòtils i aquelles zones per tal que a principi de setembre mestres i alumnes puguin iniciar el curs amb normalitat.

Back To Top