Skip to content
ActualitatMaria de la SalutPolitica

El batle de Maria ja ha distribuït les àrees de govern entre els seus cinc regidors

batle i regidors Maria

L’Ajuntament de Maria de la Salut ja ha celebrat el seu ple per a decidir les àrees que durà cada un dels regidors de l’equip de govern. Recordem que el passat 28 de maig la llista del Partit Popular liderada per Jaume Ferriol obtingué la majoria absoluta dels 11 regidors.

Així, Ferriol, ha decidit que les regidories es distribueixin de la següent manera:

Catalina Vanrell Mascaró s’ocuparà de Serveis Socials, Salut i Igualtat; Miquel Vanrell Font durà les àrees d’Esports i Turisme; Margarita Negre Vanrell s’encarregarà de Cultura i Associacions; les àrees de Comunicació i Transparència, Festes, Fires i Mercats i Participació Ciutadana serà de Miquel Pons Ferriol i, finalment Bartomeu Serra Mas serà qui s’ocuparà de Manteniment i Medi Rural.

El batle, Jaume Ferriol serà qui durà les àrees de Personal, Policia i Seguretat, Urbanisme, Economia i Hisenda, Educació i Promoció Econòmica.

Jaume Ferriol
Jaume Ferriol al seu despatx de batlia el primer dia de feina del present mandat.
Back To Top