Skip to content
ActualitatCulturaPorreres

Les Jornades d’Estudis Locals de Porreres arriben a la seva novena edició

L’Aula de gramàtica del santuari de Monti-sion de Porreres acollirà aquests dies la IX edició de les Jornades d’Estudis Locals.

Un total de 25 comunicacions detallaran i posaran llum a alguns aspectes de la història de la vila. Tot començarà amb la lliçó inaugural que anirà a càrrec de Concepció Boncompte Coll amb la ponència titulada “Dos quadres i la seva parentela: de Palma a Porreres i de Guillem Mesquida a Mateu Banús i Jaume Nadal”.

Aquest primera presentació serà el divendres dia 30 de juny a les 16 hores. A partir d’aquí i al llarg de tot l’horabaixa i tota la jornada de dissabte, de matí i horabaixa la resta de participants exposaran les seves investigacions en diferents àmbits.

El parlar de Porreres, els malnoms, la història del club de bàsquet o els 100 anys de la Unió Esportiva Porreres de futbol seran alguns dels temes sobre els quals historiadors i investigadors faran les seves aportacions.

La comissió tècnica està integrada per Maria Barceló, Joan Melià, Llúcia Salleras, Miquel Fiol i Catalina Maria Garí.

Back To Top