Skip to content
ActualitatEsportsMaria de la Salut

Les instal·lacions esportives de Maria a punt de pastora mia

Aquests dies han finalitzat les millores realitzades a diferents indrets del poliesportiu municipal de Maria de la Salut per deixar-ho tot a punt de pastora mia.

Les obres de millora han estat possibles amb una subvenció del departament de Transició, Turisme i Esports del Consell de Mallorca de més de 170.000 euros.

Aquesta ajuda ha servit per construir dos banys a la piscina i dues pèrgoles per fer ombra als usuaris de la piscina mateixa. A més al camp de futbol s’ha pogut instal·lar una grada coberta i a la graderia s’han posat cadires. Així els espectadors dels partits de futbol ja no s’hauran d’asseure damunt el ciment de les grades a més de poder estar a cobert si hi ha diferents inclemències meteorològiques.

Al pavelló s’han canviat nous llums amb tecnologia led i s’ha acabat de tancar la instal·lació. a això també cal afegir-hi tot un seguit de petits detalls importants per a millorar el conjunt de les instal·lacions.

Jaume Ferriol, batle de Maria, assenyala que “ens trobàvem amb unes instal·lacions a les quals feia anys que no s’hi havia fet cap inversió. Un exemple en seria el camp de futbol. Però també el pavelló, allà a més de tenir llums de més consum energètic ja havia arribat a un punt que quasi no hi veien”. A més, Ferriol afegeix que “la construcció de banys i les dues pèrgoles a la piscina ha estat una gran cosa que havien reivindicat els veïns des de feia anys. Ara ja no cal anar fins al camp de futbol per anar al bany i a més també tenen ombra”.

Back To Top