Skip to content
ActualitatDestacatPorreres

Tres detinguts en l’operació que desmuntà dos punts de venda de droga a Porreres

Tres persones detingudes, dos homes i una dona, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues és el resultat de l’operació antidroga duta a terme la setmana passada a Porreres per part de la Guàrdia Civil. En el decurs d’aquesta acció es van desmuntar dos punts de venda de droga. Tal com va avançar TotPla, l’espectacular operació va tenir lloc dimecres dia 21 de juny a dos habitatges de la localitat del Pla de Mallorca, un al carrer Fra Juníper Serra i l’altre al carrer d’es Terrés.

Segons ha pogut saber aquest digital a hores d’ara els detinguts han estat posats en llibertat amb càrrecs.

Avui la Guàrdia Civil ha fet públic el resultat de l’operació. Expliquen que després d’una investigació que es va iniciar “en tenir sospites que en els dos domicilis de la citada localitat, es poguessin estar venent substancies estupefaents, el matí del passat dimecres es duien a terme de manera simultània, dues entrades i registres en els habitatges on es van detenir als investigats”.

En els registres, els agents van intervenir diferents tipus de drogues preparades i llistes per a la seva distribució i venda, a més de diners en efectiu i útils per al dosatge i pesatge de les substàncies.

Així mateix, en un dels domicilis, després de les corresponents comprovacions, es va detectar que estava defraudant fluid elèctric en estar connectat il·legalment a la xarxa general, per la qual cosa també el responsable va ser imputat per un suposat delicte de defraudació de fluid elèctric.

El detingut en el carrer Fra Juníper Serra. Foto: OPC
Back To Top