Skip to content
ActualitatDestacatPorreres

Espectacular operació antidroga de la Guàrdia Civil a Porreres

La Guàrdia Civil està duent a terme una espectacular operació antidroga a dos carrers de Porreres. A les 5.30 del matí diverses patrulles de la benemèrita han arribat a Porreres per escorcollar a dos domicilis del municipi, un al carrer Fra Juníper Serra i s’altre en el carreró d’es Terrés.

Els dos carrers i altres adjacents com ara el carrer Sitjar han quedat tancats al trànsit de vehicles, ja que els agents també s’hi han desplegat per evitar que fugides.

L’espectacularitat del desplegament no ha passat desapercebut al municipi. De fet, a la zona del carrer Fra Juníper Serra els residents a aquesta zona del centre del municipi no s’han sorprès massa en conèixer la notícia. “Tanmateix tothom sap què passa en aquest cap de cantó”, han explicat. “Surt a despatxar fins i tot els dies que plou”, han informat. Sobre la pràctica, informen que “pugen i baixen cotxes sobretot pel carrer Vellet però també Pou Florit fan el negoci sense botar ni aturar el cotxe”.

Back To Top