Skip to content
ActualitatPoliticaSencelles

El PP de Sencelles denuncia la pujada de sous del batle i regidors

consistori sencelles

El Partit Popular de Sencelles ha denunciat, per boca del seu portaveu, Toni Ferragut, que el primer ple del mandat ha servit per fer “una pujada massiva, abusiva i encoberta del sou del batle i dels regidors”. Una denúncia que el mateix batle de Sencelles, Joan Carles Verd titlla “d’hipocresia del PP” i els acusa de no saber “fer números”.

Ferragut assenyala que va demanar explicacions al pacte de govern, PI-PSIB-Volem per “un increment sense precedents de la despesa política”. Una pujada que pels populars, recordem que fou el partit més votat, “compromet els comptes municipals i impedeix la contractació de personal tècnic qualificat”. Verd manté que un municipi com Sencelles “pot tenir fins a tres dedicacions exclusives”. La del batle ve pagada pel Govern i “és habitual a la resta d’Ajuntament” diu Verd qui afegeix que el seu “és el mateix cas que quan José Ramón Bauzá cobrava de president del Govern pel PP i mantenia el seu establiment obert”.

Segons els números que ha denunciat el PP el batle, Joan Carles Verd, “s’atribueix una dedicació exclusiva de 46.464 euros anuals malgrat mantenir el negoci particular a Palma”. “Els dos regidors del pacte de govern, un del PSOE i l’altre de Volem tendran una dedicació parcial de 23.232 euros anuals. Verd assegura que “la calculadora no els funciona als regidors del PP perquè la dedicació exclusiva puja 36.000 euros i no 46.000 com diuen ells”. “En qualsevol cas nosaltres som a l’Ajuntament per fer feina i aquestes dedicacions suposen un avantatge pel municipi, ja que així els regidors es poden dedicar a les tasques municipals”.

La resta de membres de l’equip de govern del PI “compatibilitzaran els seus respectius sous i pensions amb les dietes per assistència a les juntes de govern. És a dir, que cada setmana cobraran 325 euros per una reunió de només uns minuts. Així com les dietes per assistència a plens, que es fixa a 150 euros per sessió”.

Així mateix, Ferragut ha denunciat la creació d’una nova partida de “suplidos” de fins a 250 euros al mes per cada regidor de l’equip de govern “la finalitat de la qual el batle ha estat incapaç d’aclarir, però que sona a un complement més per apujar el salari mensual de cada regidor per sobre dels 2.000 euros. Mentre que el del batle rondarà els 3.000 euros”.

Per a Ferragut “vista la manca completa de projecte per a Sencelles, ara sabem que els sous són l’única cosa que uneix aquest pacte”.

Mentre que per a Verd “les acusacions del PP sols obeeixen a la impotència i ràbia del PP de Sencelles que cada quatre anys s’estavella contra la voluntat dels electors del municipi de continuar confiant en el pacte de govern”.

Back To Top