Skip to content
ActualitatPoliticaSant Joan

L’exbatle Francesc Mestre renuncia a l’acte de regidor de l’Ajuntament de Sant Joan

Francesc Mestre (El PI Sant Joan)

El que ha estat batle de Sant Joan aquesta passada i l’anterior legislatura, de 2017 a 2023, Francesc Mestre, ha presentat la seva renuncia a l’acte de regidor per El PI de l’Ajuntament de Sant Joan.

En una publicació a les xarxes socials Mestre diu que “han estat molts anys, des del 2007 fins ara, al servei del poble i de manera activa en la política municipal. Durant aquest temps, he intentat aportar tota la dedicació, esforç i feina possible per millorar al màxim els serveis i el funcionament de l’ajuntament i el municipi, i arribat a aquest punt pens que és hora de deixar pas a altres persones”. Afegeix que “el meu temps aquí s’ha acabat i vull enviar els meus millors desitjos a totes les persones que a partir d’ara formen la nova corporació municipal. Ha estat un plaer fer feina per Sant Joan”.

Cal recordar que a les eleccions de 2019 l’aleshores candidat d’El Pi quedà a només 4 vots d’aconseguir la majoria absoluta. Fou batle els 4 anys amb cinc regidors i el suport d’un regidor del PSIB.

Aquestes passades eleccions del 28 de maig de 2023, però els resultats no han estat els esperats i la candidatura encapçalada per Mestre baixà de cinc a tres regidors, és a dir, els mateixos que aconseguí a 2015. Aleshores governà en coalició amb el PP, partit amb el qual Mestre compartí la batlia.

Des del passat dissabte el batle de Sant Joan és Richard Thompson de MÉS per Sant Joan, partit que a les eleccions aconseguí cinc regidor i pactà posteriorment amb la regidora del PSIB, Catalina Perelló.

Si el partit regionalista segueix la llista en la successió, Maria Antònia Barroso agafarà l’acte de regidora en substitució de Mestre.

Aquest digital ha intentat contactar amb Francesc Mestre avui però no ha estat possible.

Back To Top