Skip to content
ActualitatMontuïri

Cursa solidària dels alumnes del Joan Mas i Verd de Montuïri

cursa càncer

El CEIP Joan Mas i Verd de Montuïri dugué a terme una Cursa Solidària a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer amb la participació de l’alumnat, professorat i també familiars i veïnats del poble.

El dia abans la presidenta de Contra el Càncer Llevant Mallorca, Aina Mercadal, va visitar l’escola i va donar a conèixer aquesta associació a l’alumnat de tercer fins a sisè.

El dia de la carrera el bon temps, la solidaritat i la diversió dels participants marcaren la jornada que va tenir lloc al circuit exterior de la zona esportiva i d’esbarjo d’es Dau. En acabar la cursa l’AMIPA va oferir un berenar de fruites de temporada per tal de recuperar forces, ja que els infants ho donaren tot durant la carrera.

Membres de la Junta local també participàrem en l’acte on se’ns va fer entrega de la vidriola amb els donatius aportats, 646 euros.

Back To Top