Skip to content
ActualitatArianyCostitxPetraPoliticaPorreresSencelles

El Pi comença la reestructuració amb els municipis del Pla com a exemple

batles del PI

És indiscutible que el Pi té el seu fort al Pla de Mallorca. Ara mateix governa a cinc dels 14 municipis de la comarca i torna a optar a presidir la Mancomunitat del Pla.

Així, en una reunió celebrada a Ariany, on hi ha assistit la majoria dels batles de la formació, el president del partit, Tolo Gili, explica que ens hem reunit per posar les bases de l’estratègia i la implicació del partit per al futur. Gili assenyala que “cal potenciar els ajuntaments i també, no cal dir-ho, el Consell de Mallorca com ajuntament d’ajuntaments. El PI és un partit municipalista i és aquí, en els pobles, on hem de jugar el nostre paper”.

El qui fou batle d’Artà també insisteix a fer feina en els municipis de més de 10.000 habitants. “El PI en el tu a tu té força, per això, en els municipis petits aconseguim els nostres objectius i en els grans veiem com anam una passa enrere en comunicació. Hem de mirar on hem fallat i potenciar la marca i la comunicació de la nostra formació”.

L’artanenc també ha aprofitat per fer una valoració dels resultats obtinguts en els darrers comicis. “La gent demanava un canvi més gros del que pensàvem i aquest fet ens ha deixat, per molt poc, fora del Parlament. És una llàstima, perquè el Pi ha fet propostes molt assenyades i amb sentit comú per millorar la vida de les persones que viuen a les Balears i això no s’ha valorat. És una llàstima que per votar es tenguin en compte altres factors i no les propostes en positiu que El Pi ha fet aquests quatre anys”, creu el president.

“Tot i això, no veim complicat tornar al Parlament d’aquí a quatre anys. Hem de fer una anàlisi crítica per veure on hem fallat. Tenim contingut i propostes i ens falta trobar l’altaveu per donar-les a conèixer”, ha reflexionat Gili.

A la trobada hi han assistit els vicepresidents de la formació, Xisca Mora i Jaume Monserrat; que a més són batlessa de Porreres i tinent de batlessa de Felanitx respectivament. Antoni Salas, batle de Costitx i conseller insular electe, i els batles d’Ariany, Joan Ribot; de Muro, Miquel Porquer; de Sencelles, Joan Carles Verd, i de Petra, Salvador Femenias. L’única batlessa de la formació que ha faltat a la cita per motius d’agenda ha estat Leonor Bosch, primera batlessa de Banyalbufar, que va assolir la majoria absoluta al municipi a les darreres eleccions. També hi ha estat present el fins ara diputat de la formació Josep Melià.

Back To Top