Skip to content
ActualitatSant Joan

“The Guardian” fa un perfil de Richard Thompson, nou batle de Sant Joan

Amb el títol “New British mayor of Mallorcan town to start work with nice cup of tea” (El nou batle britànic de Sant Joan començarà a treballar amb una tassa de tè), el prestigiós diari britànic The Guardian es fa ressò de la notícia de la proclamació de Richard Thompson com a batle de Sant Joan. La capçalera fa un extens perfil de qui s’ha convertit en el primer batle estranger de Mallorca.

A l’article i així s’esmenta al titular, el professor britànic de West Sussex casat a Sant Joan on viu des de fa nou anys, diu que la primera cosa que farà és fer posar una tetera al despatx de batlia. Thompson fa un repàs a l’arribada al poble i apunta algunes claus sobre la victòria del seu partit, MÉS per Sant Joan, a les eleccions municipals que l’han fet comandar a més el primer govern progressista de la història del municipi gràcies al pacte del seu partit amb cinc regidors i el PSIB (1).

Diu que quan acabi el seu mandat: “M’agradaria que la gent senti que les coses funcionen de manera eficient i que hem complert el nostre programa i hem fet el que vam dir que faríem. El nostre eslògan era orgull santjoaner, volem que la gent s’enorgulleixi del seu poble i de ser santjoaner”.

Back To Top