Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Les ajudes a la rehabilitació energètica poble a poble

plaques solars

La direcció general d’Arquitectura del Govern fa uns mesos que treballa en difondre poble a poble les ajudes a la rehabilitació d’habitatges. Es tracta d’una línia de subvencions que provinents dels fons europeus han de servir per a millorar l’eficiència energètica en habitatges (aïllament, finestres més bones, plaques solars, aerotèrmia, etcètera). Per cada habitatge es pot arribar a obtenir fins a 18.800 euros.
Per donar a conèixer aquestes ajudes des de fa unes setmanes s’ha començat un cicle de xerrades pels pobles per explicar als veïns el funcionament. Aquesta ronda de xerrades començà a Santa Eugènia el passat 11 de maig i ja ha passat per Sencelles (7 de juny), Ariany (14 juny) i demà 16 de juny a Costitx.

xerrada costitx

Els Ajuntaments són els encarregats de demanar al Govern que es facin aquestes xerrades al seu poble. D’aquesta manera els veïns poden conèixer tot el procés per accedir a aquestes ajudes.

Al web del Govern hi ha tota la informació, però mitjançant aquestes trobades un tècnic de la conselleria és l’encarregat d’explicar-ho de manera més entenedora i alhora pot resoldre els dubtes als veïns.

Back To Top