Skip to content
DestacatLlubiPolitica

MÉS i Feina per Llubí reediten el pacte i governaran junts 4 anys més

MÉS per Llubí i Feina per Llubí governaran junts quatre anys més. A tres dies de la celebració del ple de constitució del nou ajuntament, avui han fet públic un comunicat amb el qual anuncien l’acord de govern i tanquen setmanes de reunions i d’unes negociacions que s’han allargat més del que en principi es preveia.

Els dos partits anuncien l’acord per al mandat de 2023-2027 MÉS per Llubí i Feina per Llubí “per seguir amb les polítiques progressistes que s’han
dut a terme durant aquest 8 anys”.

Durant aquests 4 anys de legislatura la batllia estarà representada per Magdalena Perelló Frontera, actual batlessa per MÉS i la 1a Tinença de Batllia estarà representada per Antònia Maria Perelló Perelló de Feina per Llubí.

En la mateixa línia apunten que “l’acord de govern es basa, com no pot ser d’altra manera, en mirar per l’interès general de Llubí i el seu futur com a municipi, integrant les propostes programàtiques dels dos partits polítics”.

Back To Top