Skip to content
ActualitatPoliticaSant Joan

Més i PSOE tanquen un pacte de governabilitat a Sant Joan

pactes sant joan

Després de dies de negociacions amb especulacions sobre un possible pacte a tres entre PP-PI i PSOE, finalment els socialistes de Sant Joan han optat per donar suport al partit més votat. Així, diumenge, i més enllà de les 23h van fer públic el seu acord de govern.

Ara començarà a la batlia el candidat de Més per Sant Joan, Richard Thompson i acabarà el mandat, amb un any de batlia, la candidata del PSOE, Catalina Perelló. Més per Sant Joan té 5 regidors i els socialistes una sola regidora.

En un comunicat conjunt els dos partits han assenyalat que “estam molt satisfets per aquest acord” i han afegit que “Sant Joan necessita un govern progressista”. Aquest serà el primer equip de govern completament d’esquerres de l’Ajuntament santjoaner. Fins ara el PSOE havia governat amb el PI i abans l’Assemblea per Sant Joan de qui és hereu Més per Sant Joan havia governat amb el PP.

L’acord al que s’ha arribat inclou la gestió conjunta de les diferents àrees, encara que la titularitat recaigui damunt un representant d’un partit, es nomenarà un representant de cada un dels socis per dur la cogestió.

En el comunicat també assenyalen que “aquest repte s’afronta amb la màxima il·lusió per part de les persones que negociaren el pacte, ja que tenen com a objectiu comú modernitzar Sant Joan, dotar-lo dels serveis necessaris i donar-li vida”. També coincideix que els regidors i equips de treball de les dues formacions s’han renovat per complet.

Back To Top