Skip to content
ActualitatEsportsMontuïri

El montuïrer Sergi Amengual campió d’Espanya en dues proves de ciclisme en pista

ciclisme sergi

Aquest cap de setmana el velòdrom Luis Puig de València ha acollit aquest cap de setmana els campionats d’Espanya de ciclisme en pista. Allà el montuïrer Sergi Amengual ha aconseguit dues medalles d’or i una de plata.

El jove montuïrer va guanyar l’or a la prova de Scratch a la categoria de Sub 23. El mateix color del metall fou el que s’endugué a la prova de persecució amb el quartet que formà al costat dels germans Joan Martí i Francesc Bennàssar, Xavi Canyelles i Llorenç Tomàs.

Amengual va quedar segon en la categoria d’absolut de la mateixa prova que va fer campió a la categoria de Sub 23. A més a aquesta prova els tres primers llocs del podi foren per la selecció balear. Fent així tota una exhibició de força dels ciclistes illencs.

Back To Top