Skip to content
ActualitatCulturaSant JoanVilafranca

Els santjoaners d’Ánimos Parrec a la preliminar del Sona 9

ánimos parrec

Amb la recent publicació de Ses fites netes el grup santjoaner, Ánimos Parrec, arriba a la preliminar del Sona 9. La banda de rock serà una de les tres semifinalistes avui al Teatre Xesc Forteza de Ciutat. Els del Pla hauran de competir amb els santamariers de Negre, i el ciutadà David Cabot.

Després de la presentació de Veniu a es Pla la banda de Sant Joan va donar a conèixer ahir Ses fites netes, una cançó on amb el títol ja hi ha una clara aclucada d’ull al poeta campaner Damià Huguet. Segons explica la revista musical s’Altra Música “Si Veniu a es Pla narrava un imaginari que ens remetia amb ironia a la decadència del camp, Ses fites netes podria ser-ne la germana romàntica i poètica”.

Julià Picornell, cantant i lletrista del grup, assenyala a Tot Pla que “aquesta cançó és més nostàlgica, podríem dir de ploramiques, fins i tot romàntica. Crec que hi ha un món que s’esvaeix i que sembla que no hagi de tornar”.

Sobre la presència del grup al concurs Sona 9 de la revista Enderrock, Picornell assenyala que “ha estat l’excusa per llevar-nos el rovell”. Tres dels quatre integrants formaven part de Sa Sini Band i “d’abans de la pandèmia no tocàvem així el concurs ens ha servit per tornar-nos a posar en marxa i fer difusió i agafar un poc de volada abans de participar la Mobofest de Porreres“.
Picornell reconeix que la participació en aquest Festival ha estat l’incentiu que els ha fet tornar a agafar els instruments i sonar plegats.

Ara avui, dissabte a les 18:30 començarà la preliminar balear del Sona 9.

Sona9
Back To Top