Skip to content
ActualitatSineu

La música clàssica torna al claustre de Sant Francesc de Sineu

Sineu festival música

El Festival Internacional de Música Clàssica torna a Sineu, durant els mesos de juny i juliol. La quarta edició es tornarà a dur a terme al claustre de Sant Francesc, amb Alfredo Oyágüez Montero com a director artístic. 

El festival comptarà amb la participació́ d’intèrprets procedents d’Itàlia, Cuba, Argentina, Estats Units d’Amèrica i França; també hi seran presents artistes d’altres territoris espanyols com les Illes Canàries, Navarra i Castelló, destacant entre tots el fort component de la denominació d’origen balear

La presentació de la quarta edició del cicle musical ha comptat amb la participació del batle i del regidor de Cultura en funcions, Tomeu Mulet i Pedro Álvarez, respectivament. Segons Mulet, “és un orgull que aquesta iniciativa cultural es consolidi dins l’agenda cultural de les Illes Balears, aportant a Sineu talents de renom internacional com el cubà Chuchito Valdés o l’italià Mimmo Castelli”. El regidor de Cultura ha afegit que “oferirem sis concerts, un més que en l’edició anterior, mantenint uns preus molt econòmics respecte la qualitat artística que es podrà gaudir a totes les sessions”. 

Els concerts es duran a terme els dissabtes, del 17 de juny al 22 de juliol, i tots tindran el claustre de Sant Francesc (segle XVIII) com a escenari. Les entrades estan disponibles a les oficines municipals i a la web www.festivalmusicasineu.com, on també es pot consultar tota la programació del cicle de concerts.

Aquest esdeveniment, organitzat i patrocinat per l’Ajuntament de Sineu i el departament de Cultura de Consell de Mallorca, compta amb el suport de Cadena Ser i l’agermanament del Deià International Music Festival.

Back To Top