Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxCulturaLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

‘Veniu a es Pla’ una cançó irònica d’Ánimos Parrec que parla de l’actualitat del Pla

Ánimos Parrec

A la revista s’Altra Música hi podem trobar el primer avançament de la banda del Pla Ánimos Parrec. Aquesta cançó duu el títol de ‘Veniu a es Pla’ on de manera irònica es retrata la situació que viu la nostra comarca. Si no teniu casa, ni doblers per fer-la, si no teniu feina, ni ganes de fer-ne. Hi ha una terra on podeu anar té les portes obertes veniu a es Pla. Aquest és l’inici la cançó.

Aquesta banda integrada per santjoaners i un vilafranquer és hereva de Sa Sini Band. Un grup que ha rodat des de fa molts d’anys pels escenaris des Pla. Julià Picornell, Joan Font, Biel Joan Bauzà i Guillem Portell són els actuals integrants que amb aquesta nova aventura i amb el nom de Ánimos Parrec ja tenen prevista la seva actuació a la Mobofest de Porreres d’aquest estiu.

La banda serà dia 10 de juny a la final de Mallorca del Sona9 al Teatre Xesc Forteza de Palma.

S’Altra Música també assenyala que la propera setmana hi haurà una altra estrena en exclusiva de la banda al web.

Veniu a es Pla
Back To Top