Skip to content
ActualitatSant Joan

La nina de Sant Joan Dulce Maria avança amb bon peu a “La Voz Kids”

Dulce Maria, la nina de Sant Joan que participa a La Voz Kids avança amb peu ferma en el concurs de talents del candal estatal Antena 3. Dissbte vinent té al davant el repte conegut en el concurs com a las batallas per passar als asalto” en l’equip de Rosario si aquest afinalment elegeix la santjoanera pel seu equip o acaba en els d’altres aritstes del concurs com poden ser Aitana o Sebastián Yatra.

Pel que fa a la prova de dissabte, la única cosa que ha trascendit és que Dulce Maria interpretarà la cançó “Me quedo contigo” cançó de “Los Chunguitos” que versionà Rosalía en la gala dels premis Goya de 2019.

La família i la mare de la nina, Carolina Pageo, segueixen tot moment i donen tot el seu suport a la la nina de Sant Joan en tot moment.

Back To Top