Skip to content
ActualitatPoliticaPorreres

MÉS ofereix un govern de concentració al PI i PP a Porreres

MÉS per Porreres (5 regidors), força més votada el 28 de maig, ha oferit un pacte de concentració a el Pi (4) i al PP (4). La primera reunió a tres bandes, amb les úniques forces amb representació al municipi, fou convocada pels eco sobiranistes i se celebrà dilluns a la nit al icònic Monti-Sion. El candidat de MÉS, Sebastià Lliteres, va informar de la proposta acordada per l’assemblea del seu partit, celebrada el passat diumenge, a les caps de llista dels regionalistes, Xisca Mora, i dels conservadors, Maria Agnès Sampol.

Segons ha pogut saber TotPla la proposta és que la batlia sigui per MÉS per Porreres els quatre anys en ser el partit que va rebre més vots. Així mateix, hi hauria una tinença de batlia pel Pi i una pel PP.

Lliteres ja va anunciar l’endemà de les eleccions que “seurem a xerrar amb la resta de partits i més enllà de sigles farem el millor per Porreres”. Aleshores ja va declarar que “hem de demanar la batlia no només perquè hàgim tret un regidor més que els altres sinó per la tendència dels darrers anys, ja que el 2019 pujàrem 200 vots i aquest 28 de maig 264 més. Pensam que això ens avala per demanar la batlia”. Tot i això, Lliteres apuntà que “més enllà de sigles farem el millor per Porreres”.

Contactat per TotPla, avui dimarts, cap dels tres candidats, Lliteres, Mora i Sampol ha volgut dir res al respecte en compliment de l’acord al que arribaren de no fer cap tipus de declaracions sobre aquest tema fins a haver-se reunit amb les seves juntes locals.

Back To Top