Skip to content
ActualitatCulturaPetraSant Joan

La fi d’un món, un dels llibres més venuts a la Fira del Llibre de Ciutat

Picornell i Reixach

La Fira del Llibre de Palma, organitzada pel Gremi de Llibreters de Mallorca, va tancar les portes el passat diumenge la seva edició número 41. Allà, segons han assenyalat uns dels llibres més venuts ha estat el del santjoaner, Climent Picornell. La Fi d’un món parla del Pla. Un Pla de Mallorca que a poc a poc ha desaparegut.

Coincidint amb la Fira de Ciutat el santjoaner presentà el seu llibre a Petra. Va ser en un acte celebrat per l’Obra Cultural Balear del municipi. L’acte se celebrà a Can Real. Allà, Sebastià Reixach presentà el llibre La fi d’un món. La presentació comptà amb un nombrós i atent públic que escoltaren com Picornell i Reixach parlaren del retrat d’un temps que està gairebé en desaparició i conta històries que podrien ser a qualsevol poble del pla.

El llibre ha estat editat pel també santjoaner i resident a Pollença, Gracià Sánchez, gestor i propietari del Gall editor de Pollença.

Back To Top