Skip to content
ActualitatSant Joan

Sant Joan amplia el carrer d’entrada al nucli venint de Vilafranca

carrer manacor sant joan

Aquests dies l’Ajuntament de Sant Joan ha iniciat les obres d’ampliació del carrer Manacor o carretera de Vilafranca (Ma-3222). En aquest accés al poble la via és en un punt era més estreta i dificultava el pas de dos vehicles alhora, tot i ser una carretera.

Per dur a terme aquesta ampliació de la via s’ha hagut de parlar i arribar a un acord amb dos propietaris de solars. L’Ajuntament els va comprar el terreny que ara servirà per ampliar el carrer.

La carretera en aquest punt passava de tenir una amplada de 7,50 metres a tenir-ne 6,20.

Ara amb aquesta obra que tot just va començar divendres dia 26 de maig s’aconsegueix una correcta alineació de la carretera, es poden habilitar voravies als dos costats del carrer i la carretera del Consell de Mallorca tendrà l’amplada de 7,50 metres.

CARRETERA

La carretera assenyalada, la Ma-3222, i que condueix cap a la carretera Palma-Manacor ha estat reivindicada per a reformar al llarg d’aquest mandat en diferents plens municipals. Així i tot des del Consell de Mallorca en cap moment s’ha parlat de dur a terme aquesta millora.

Back To Top