Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Injecció econòmica del Consell pel producte i comerç local

Albercocs de Porreres

El Consell de Mallorca ha aprovat aquesta setmana una nova partida econòmica, una injecció de 2,3 milions d’euros per a fomentar actuacions i projectes per a la promoció del petit comerç i del producte local de Mallorca.

L’acord aprovat assenyala que “la finalitat és promoure la realització d’activitats dirigides a activar el teixit empresarial d’arrel local, així com, l’execució de projectes coherents i compatibles amb els models d’economia sostenible que incentivin els sectors productius locals de Mallorca i impulsar les accions de dinamització del comerç i dels productes de proximitat, l’empresa local i el comerç tradicional i, en general, l’anomenat producte de circuit curt i tot el que l’envolta”.

Així el Consell subvencionarà l’organització de fires i mostres comercials que promocionin el petit i mitjà comerç i els productes de Mallorca impulsades per empreses, entitats i institucions.

També seran subvencionables els projectes de dinamització del petit i mitjà comerç local, les accions i les campanyes de promoció dels comerços tradicionals i de proximitat, així com, dels productes locals i de proximitat. Tot per reactivar l’economia local dins Mallorca.

Segons ha explicat el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, la convocatòria recull que “s’ha d’incentivar el creixement del producte local per diversificar els sectors empresarials de l’illa i crear imatge de producte propi i enfortir-ho dins el mercat illenc”.

Les actuacions subvencionables relatives a totes les línies d’actuació s’han d’haver realitzat totalment en el període comprès des de  l’1 de gener de 2023 al 31 de desembre de 2023.

Back To Top