Skip to content
ActualitatSencelles

Reconeixement a les voluntàries del Rebost Solidari de Sencelles

Rebost Solidari Sencelles

En el marc dels actes de la Fira de Maig de Sencelles l’Ajuntament del municipi va fer entrega del guardó Vila de Sencelles a les persones voluntàries de l’anomenat Rebost Solidari de Càritas del poble. Aquest reconeixement que s’entrega a persones o entitats del poble que hagin destacat per un motiu o altre i, principalment per la seva tasca envers el poble ja sigui en aspectes culturals, socials, esportius, etcètera. Aquest any el guardó ha recaigut sobre aquestes persones que se’n cuiden de distribuir i procurar que tots els veïns del poble puguin arribar als aliments.

A l’acte d’entrega hi assistiren la majoria dels representants de l’entitat. Aquests van voler agrair la distinció que reberen amb satisfacció per una tasca que fan de manera altruista envers la societat del seu poble.

Back To Top