Skip to content
ActualitatAlgaidaCultura

Els Cossiers d’Algaida recopilen imatges pel 50è aniversari de la seva recuperació

Els cossiers d’Algaida celebren enguany el 50è aniversari de la seva recuperació i ho volen celebrar per les festes de Sant Jaume amb diferents iniciatives. Una d’elles és un documental que ja estan realitzant.

També han obert un compte d’instagram (cossiers_algaida) on demanen la col·laboració ciutadana per tal de recopilar imatges d’aquests darrers anys de la seva història. Les imatges s’han de publicar a través de l’esmentada xarxa social seguint les instruccions que han especificat en un cartell.

En el compte fan una crida a la col·laboració: “Esperem que en forma d’imatge puguem mostrar aquest sentiment que ens uneix a tots els algaidins i algaidines”.

El col·lectiu està interessat en tota casta d’imatges i de tots els anys però especialment dels primers anys.

Back To Top