Skip to content
ActualitatSencelles

Sencelles espipella, dos dies de tapes, vi i gastronomia

tapes

Dins els actes de la Fira de Maig de Sencelles avui vespre se celebra una fita gastronòmica ja consolidada. És l’anomenat Espipella on tour. Una ruta gastronòmica de tapes i plats on diferents establiments de restauració del poble ofereixen les seves propostes.

Aquest any se celebra la vuitena edició i hi participen el Molico, Can Pep, Ca s’Arquitecte, el Bar Poli i Sa Cuina de n’Aina. Serà avui dimecres dia 17 a partir de les 20 hores. Tots els participants entraran en el sorteig d’una panera de productes locals.

Just abans, i organitzat per l’Obra Cultural Balear de Sencelles hi haurà la presentació del llibre ‘Treballar la terra per pagar a Déu’ de la historiadora Maria del Camí Dols. Serà a les 19.00 h al casal de cultura de Can Garau.

Tast de vins

Però l’espipellada d’avui tendrà continuïtat el pròxim dissabte amb el Sencelles Espipella. Un tast de vins amb les set cellers de la vila i l’oferta gastronòmica d’associacions i entitats. Serà a la plaça de la Vila a partir de les 21 hores.

Hi participen les cellers següents: Can Ramis, Ca sa Padrina, Son Prim, Binigrau, Son Campaner, Cap Andritxol i Santa Catarina.
L’elaboració de menjar va a càrrec de les associacions següents: Associació de Persones Majors de Sencelles, Es Capoll Llarg, Atlètic Sencelles, Associació Fotogràfica de Sencelles, Mercadet Solidari, Comissió Embala’t, Associació de veïns de Ruberts, Pàdel Sencelles, Quintos 2003, Coral Sor Francinaina, Banc de temps i Quina Animalada.

Aquests actes estan emmarcats dins les propostes de la Fira de Maig d’aquest cap de setmana.

Back To Top