Skip to content
ActualitatEsportsVilafranca

Vilafranca celebra els 20 anys de campions de 3a i ret homenatge a l’amo en Mateu Bosseta

El camp d’esports del Molí Nou de Vilafranca va viure un horabaixa carregat d’emocions i records. La celebració del 20è aniversari del campionat de la lliga de la 3a divisió del CF Vilafranca bé mereixia una festa a la qual se sumaren exjugadors, directius i molta gent de la família del futbol vilafranquer.

Després del partit de la lligueta d’ascens a primera regional que acabà amb victòria de l’equip del Pla contra l’Alaró, es jugà un triangular entre l’equip del CF Vilafranca campió de lliga de la temporada 2002-2003, els veterans del Mallorca i els del Manacor. El resultat d’aquest triangular era el que menys importava, però així i tots els veterans es varen buidar i ho donaren tot enmig del camp.

Un dels moments més emocionants de l’homenatge a l’amo en Mateu “Bosseta“, qui fou l’històric encarregat de material del club. El seu fill Jaume i la seva filla Catalina recolliren una placa commemorativa de mans de l’expresident del club, el cantant Tomeu Penya.

Així mateix, el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Pep Sansó, feu entrega de forma simbòlica de la copa de campions a l’equip de veterans.

Fou, en definitiva, un acte molt emocionant en què es retrobaren vells amics del món de futbol i contribuïren a fer club.

Val a dir que si en la jornada vinent el CF Vilafranca suma un punt en el camp de Maria de la Salut serà nou equip de la primera regional.

Back To Top