Skip to content
PetraPolitica

Pere Josep Bauçà, candidat de MÉS per Petra

Pere Josep Bauçà és el candidat de MÉS per Mallorca a la batlia de Petra.

En la seva presentació va deixar clar que la candidatura farà una aposta pels serveis socials, la gent gran, la joventut i la participació ciutadana.

MÉS per Petra va presentar el seu candidat a la batlia del municipi, Pere Josep Bauçà. Ho va fer en un acte a les Escoles Velles, durant el qual va convidar a la ciutadania a impulsar un canvi a través del vot i “tornar a apostar pel progrés 8 anys després”.

Bauçà va aprofitar l’ocasió per explicar, a trets generals, la seva campanya. Un programa que gira al voltant dels “aspectes que aquests anys han quedat marginats“, com ara els serveis socials i la joventut.

És per això que va anunciar la creació d’una comissió de serveis socials, salut i educació perquè un dels seus objectius prioritaris és millorar la vida dels infants del municipi i la d’un casal de joves on poder tractar temes com la salut mental.

També s’invertiran esforços en les àrees de Gent Gran i Participació Ciutadana, així com en impulsar mesures contra el canvi climàtic.

Pel que fa a la candidatura va dir que és “un equip fantàstic, entregat i que creu en el projecte; un grup de gent diversa i formada que no es conforma amb el que hi ha”.

Back To Top