Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

La Mobofest tanca el cartell amb Julieta i Mar Grimalt

Mobopresentació

Si hi ha un esdeveniment sonat al Pla de Mallorca aquest és el Festival Mobofest, ‘sa Mobo‘. Aquest any Porreres en serà l’escenari elegit i els organitzadors ahir acabaren de presentar el line-up, les primeres espases de l’edició d’aquest any que se celebrarà al parc de n’Hereveta els dies 28 i 29 de juliol.

L’artista catalana Julieta i la felanitxera Mar Grimalt completen un cartell on hi ha altres noms com Temples, Cala Vento, Da Souza, Els Pets, Joan Miquel Oliver, La Bien Querida, Renaldo i Clara, AMulet, Miquel Serra o Júlia Colom.

Cartell Mobo
Cartell complet de la MoboFest de Porreres.

A més aquest any i per primera vegada el festival Mobofest acollirà unes jornades professionals. Serà al santuari de Monti-Sion, a Porreres, el dia 27 de juliol.

Aquestes jornades preveuen comptar amb “grans personalitats del sector de la programació de les Illes, com Esteve Torres, director del Cranc Festival de Menorca, i també grans noms del sector estatal com és el de Dani Poveda, el director del Festival Vida“. Explicaren des de l’organització.

Així mateix, aquesta diada de jornades professionals, “acabarà amb actuacions musicals i es transformarà amb una jornada de benvinguda al festival, sumant així un dia més de música a la Mobo23”.

Les dues darreres incorporacions suposen un al·licient més per acudir a la Mobo. Julieta Gracian presenta una música urbana, un dance-pop, que ha fet lluir amb el seu últim disc Ni llum de lluna (Music Bus, 22) o, sobretot, últimament amb els seus èxits Club, cantant conjuntament amb la mallorquina Maria Hein i amb la producció del també mallorquí Plan-ET, o de també la seva recent col·laboració amb els The Tyets.

Pel que fa a la felanitxera, Mar Grimalt, amb la seva proposta musical “és Mobo en essència”. El seu folk s’ha vist emergir amb la publicació aquest any del disc Espurnes i Coralls (Microscopi, 23). Un disc produït per Joana Gomila i Laia Vallès que es preveu com una de les grans obres d’aquest 2023.

Del Pla

De la nostra comarca aquest any la Mobo acollirà dues propostes musicals cent per cent del Pla. Els santjoaners i el vilafranquer del grup Ánimos Parrec s’estrenaran al festival. En aquests moments estan en procés d’elaboració del seu primer disc. Ells són Biel Joan Bauçà, en Portell, Julià Picornell i Joan Font Estelrich.

ánimosParrec
Grup integrat per santjoaners i un vilafranquer.

Itinerant

Aquest festival arriba a Porreres per primer cop aquest estiu. Els dos darrers anys havia tengut la seva seu a Lloret i els seus inicis a Sant Joan. És per això que els organitzadors sempre han dit que l’essència de la Mobo és al Pla de Mallorca.

Back To Top