Skip to content
PoliticaPorreres

EL PI presenta un equip renovat per a les eleccions del 28 de maig

La cap de llista d’El PI PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS a Porreres, Xisca Mora, presentà la candidatura per a les pròximes eleccions municipals. Mora, batlessa de Porreres durant els darreres deu anys, assegurà que es presenta per a revalidar la batlia i el govern municipal, i que ho fa amb un equip renovat, amb una mescla de joventut i experiència. “Som gent d’arrels amb visió de futur i volem seguir transformant el nostre poble amb el Porreres que tots i totes desitjam”, ha declarat.

La candidata a la batlia de Porreres desgranà les principals mesures dutes a terme durant la legislatura. “Hem impulsat moltes millores com l’ampliació del CEIP Climent Serra i Servera, el Centre de Dia, l’ampliació de la depuradora, la construcció de la bassa de regants, hem renovat els paviments del camp de futbol i pavelló, hem fet la separació d’aigües de diversos carrers del nostre poble, entre altres mesures”.

Així mateix, la candidata a la batlia de Porreres assegurà que la formació té un projecte clar, definit i estructurat per als pròxims anys. “El nostre repte és Porreres i el nostre objectiu les porrerenques i els porrerencs. Som gent de casa, de carrer, implicats de ple en l’activitat municipal i compromesos en el present i en el futur del poble”, finalitzà.

Back To Top