Skip to content
Lloret de VistalegrePolitica

Xisco Arrom candidat del PSOE per ser el batle de Lloret

El PSOE de Lloret va presentar el seu candidat a l’Ajuntament de Lloret de Vistalegre, Xisco Arrom. Aquest va voler fer un agraïment “a totes les persones que han volgut acompanyar-me, gent que és garantia d’un bon govern”. “Em present amb la màxima il·lusió, conscient del munt de reptes que té Lloret i de les possibilitats de progrés que es poden assolir des de l’Ajuntament”. Afegí que “aquest nou projecte que volem liderar passa per prioritzar la cultura popular, la gent de Lloret i impulsar un poble viu i actiu”.

Arrom destacà que “vull un Lloret més proper, amb activitats, vida i gent”. “Ja és hora que Lloret iniciï un nou model de creixement que millori la qualitat de vida de la gent que hi viu, que dibuixem un futur sostenible social i mediambientalment”. “Tot això, i més, ho podrem fer un equip d’homes i dones preparades, amb experiència, il·lusió i ganes de governar Lloret a partir del 28 de maig per transformar la vida de la gent”, va concloure.

candidatura psoe lloret
Candidatura del PSOE a Lloret.
Back To Top